CITROËN Ë-C4 100% ËLECTRIC

ELEKTRIČNA MOBILNOST V RAZREDU Ë-UDOBJA

Novi Citroën ë-C4 100% ëlectric vsakodnevno omogoča vožnjo z izključno električnim načinom pogona, pri katerem so potniki popolnoma izolirani od cestišča in zunanjega sveta, saj jih obdaja popolna tišina kot v zapredku ličinke: vsi moteči dražljaji iz zunanjosti so prefiltrirani. Neslišno delovanje, tekoče speljevanje vozila, vozno udobje, mehkoba vzmetenja, mehka opora sedežev Advanced Comfort, odsotnost vibracij v notranjosti, ergonomska zasnova in enostavna uporaba uporabniških vmesnikov in namenske storitve, vse skupaj zagotavlja vsem potnikom še več udobja v notranjosti.

V tipično Citroënovi oblikovni zasnovi novega 100 % električnega vozila ë-C4 se uspešno prepletajo eleganca, tekoče linije in dinamičnost petvratne limuzine po zaslugi izčiščenih površin, prefinjenih linij in prepoznavnih grafičnih podrobnosti, a tudi moč,karakterne poteze in vzdržljivost SUV-ja po zaslugi velikih koles, razkošnih in mišičastih oblin ter zaščitnih elementov vse naokoli karoserije.

Novi ë-C4 100% ëlectric je ekskluzivno opremljen z:

  • monogramom ë na blatnikih in zadnjem delu vozila,
  • barvnim paketom Anodised Blue,
  • posebnimi dekorativnimi dodatki na vratnih ploščah,
  • 18" litimi platišči Crosslight z diamantno obdelavo, ki so ekskluzivno na voljo za električna vozila in so bila razvita posebej za varčevanje z energijo.

Baterija novega Citroëna ë-C4 100% ëlectric ponuja 350 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP.

 

Več informacij o 100% električni različici CITROËN Ë-C4

Tehnične informacije in cene
TUKAJ
Konfiguriraj svojega Citroëna ë-C4 - 100% ëlectric
KONFIGURATOR

Prijava na testno vožnjo -