Prodajni salon Mazda

Urnik

Vsak delovni dan: 8:00 - 17:00
Sobote: 8:00 - 12:00

Kontakt

Telefon: 05 / 6137039
Gsm: 051 277 772
Email: mazda@avtoplus.si

Mazda CX-30

UDO­BJE V VSA­KEM TRE­NUT­KU. VE­DNO ODLIČ­NO DE­LO­VA­NJE.

 

Vaš življenjski slog potrebuje skladen avto: avto s privlačnimi potezami kupeja in drzno trpežnostjo športnega terenca. Z dovolj majhnimi zunanjimi merami za skok v mesto in dovolj prostorno notranjostjo, da pobegnete iz njega. Avto, ki je obenem dinamičen in prevzame z vožnjo, obenem pa zagotavlja vrhunsko udobje in varnost.

OBLIKOVANJE IN ODLIČNA IZDELAVA

Mazda CX-30 je preprosto lepa zunaj in znotraj – od tekočih linij zunanjosti do odlično izdelane notranjosti ste z našo osredotočenostjo na uporabnika vedno postavljeni v žarišče.

PROSTORNA NOTRANJOST

Prostorna kabina z izjemnim udobjem razvaja vse potnike tudi na najdaljših potovanjih. Z obilico prostora za noge, glavo in ramena, ne glede na to, kje sedite, boste vsi uživali v vožnji.

PAMETNA POVEZLJIVOST

Vsestranski sistem Mazda Connect, dopolnjen z vmesnikoma Apple CarPlay® in Android Auto™, zagotavlja pametnejši in varnejši način, da ostanete povezani s svojimi najdražjimi, pri tem pa uporabite glasovno upravljanje ali večnamenski upravljalnik HMI.

ZMOGLJIVEJŠA IN UČINKOVITEJŠA

Mazdin blagi hibridni sistem zagotavlja varčnejšo porabo goriva in manjše emisije: 24-voltna litijeva baterija zajame energijo, ki nastaja pri zaviranju, in jo preusmeri, da tako pomaga že sicer izjemno varčnemu motorju Skyactiv. Več moči, manj goriva.

Spoznaj Mazdo CX-30
PREBERI VEČ
Konfiguriraj svojo Mazdo CX-30
KONFIGURATOR

Prijava na testno vožnjo -