Skrbi za to, kar je pomembno.

Novi razred S je osredotočen na to, kar je bistveno: edinstvene tehnologije za udobje in varnost, na katere se lahko zanesete. Vseeno, ali kot voznik ali kot potnik v zadnjem delu vozila. Napredna zasnova upravljanja MBUX v kombinaciji z razkošnimi materiali omogoča doživetje vožnje kot še nikoli doslej.

  • OBLIKOVANJE - Jasna oblikovna zasnova razreda S Mercedes-Benz poudarja bistveno: popolna razmerja pri zunanjosti in sodobno razkošje v notranjosti. Inovacije, ki postavljajo merila za prihodnost, naredijo novi razred S neustavljivo privlačen.
  • UDOBJE - Sodobno razkošje in prvorazredno udobje v novem razredu S dosegata povsem novo raven. Vozilo je idealno zatočišče za vse, ki jim bo vožnja z avtomobilom tudi v prihodnje predstavljala bistveno več kot le transport. Inovativne rešitve za večje udobje zagotavljajo prav posebno doživetje vožnje tako za voznika kot tudi potnike na zadnjih sedežih.
  • VARNOST - Najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku ter inovacije za aktivno in pasivno varnost za brezskrbno vožnjo v novem razredu S. Inovativne varnostne tehnologije so v pomoč vozniku pri vseh voznih situacijah. Vozila novega razreda S tako upoštevajo tudi informacije, ki presegajo neposredno vidno polje voznika.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -