Naravna velikost.

Velikoprostorska limuzina razreda V.

  • UDOBJE - Prestižna notranjost vozila razreda V bo postala eno vaših najljubših mest. Veselite se ekskluzivnega kokpita v brezhibnem oblikovanju, ki je na voljo tudi v videzu usnja z okrasnim šivom. Panoramsko pomično strešno okno vas razvaja s še več svetlobe in zraka. Če želite še več osvežitve, poiščite ustrezno pijačo v dveh temperiranih držalih za dve pijači ali v hladilnem predalu. Če ste na poti ponoči, pa ambientna osvetlitev s prijetno svetlobo zagotavlja izjemno prijetno vzdušje.
  • OBLIKOVANJE - Razred V navduši že na prvi pogled – in tudi po tisočih prevoženih kilometrov. Družine, poslovneže in prostočasne pustolovce enako kot potnike v vozilih za hotelski prevoz. Na primer zaradi robustne zunanjosti in ergonomske, prilagodljive zasnove notranjosti.
  • PROSTORSKI KONCEPT - Novi razred V je pripravljen za majhna vsakodnevna veselja in za vaš prosti čas. Z veliko prostora in mnogimi dobrimi idejami za vsestransko uporabo razkošne notranjosti. VARNOST - Sopotnik, na katerega se lahko z veseljem zanesete. Razred V vam s svojimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi pomaga v številnih situacijah vožnje in poskrbi, da prispete na cilj varno, sproščeno in suvereno.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -