Prostornost, udobje in varnost: vozilo Sprinter Tourer.

Tako vsestranski, da boste gotovo našli pravega za svoje prevozne potrebe, hkrati pa bo s svojim videzom poskrbel za dober vtis. Novi Sprinter Tourer s tremi dolžinami vozila, dvema višinama strehe in do tremi vrstami sedežev nudi raznolikost, ki naredi vtis. S številnimi različicami vozila in opreme so na voljo gospodarska vozila vstopnega segmenta, kakor tudi bogato opremljena vozila Tourer s komfortnimi sedežnimi klopmi in luksuzno oblogo notranjosti.

Na komfortnih sedežnih klopeh, ki so na voljo prvič, lahko potniki individualno nastavljajo naklon naslonjala in položaj komfortnega vzglavnika – občuten dvig ravni udobja. Vozniki so deležni prednosti pametnega sistema prikazovanja ter modularne zasnove odlagalnih prostorov, ki jo je mogoče tako kot izbiro multimedijskih sistemov in sistemov za pomoč vozniku individualno prilagajati uporabi vozila.

Z inovacijami in več kot 20 leti izkušenj tako Sprinter postavlja nove mejnike na področju učinkovitosti in zanesljivosti naprednih transportnih rešitev, ki bodo vaše podjetje popeljale še korak dlje.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -