Zanesljiva osnova: šasije Sprinter.

Tako je vsestranski, da boste gotovo našli pravega za svoje potrebe prevoza, hkrati pa bo s svojim videzom pustil dober vtis: novi Sprinter kot šasija s tremi dolžinami vozila in standardno voznikovo kabino ali dvojno kabino ponuja presenetljivo raznolikost. Številne različice vozila in paketi opreme ponujajo gospodarska vozila vstopnega segmenta kot tudi bogato opremljena vozila.

To so pomembne prednosti: vozila, ki so zdaj na voljo tudi s pogonom na sprednja kolesa, imajo v primerjavi z vozili s pogonom na zadnja kolesa ugodnejšo začetno ceno in dodatno nosilnost. Tako lahko izkoristite prednosti pametnega sistema upravljanja in prikazovanja ter modularne zasnove odlagalnih mest, ki jo lahko tako kot izbiro multimedijskih sistemov in sistemov za pomoč vozniku individualno prilagodite uporabi vozila. Poleg vseh novosti pa smo obdržali dragocene obstoječe lastnosti. Brez večjih sprememb je npr. še vedno mogoče uporabljati preizkušene nadgradnje in predelave.

Z inovacijami in več kot 20 leti izkušenj tako Sprinter postavlja nove mejnike na področju učinkovitosti in zanesljivosti naprednih transportnih rešitev, ki bodo vaše podjetje popeljale še korak dlje.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -