Vito. Hoče, zmore, stori.

Želite biti vedno pripravljeni za delo? Se ne morete upreti novim izzivom? Ste pri svojem delu popolnoma osredotočeni na cilje? Potem ste z vozilom Vito ustvarjeni drug za drugega. Vito vas popelje še dlje – tako na cesti kot tudi pri uspehu vašega podjetja. Vozilo svoje prednosti kaže tudi na področjih gospodarnosti, kakovosti, prilagodljivost in varnosti. Za njegov nastanek so namreč odgovorni strokovnjaki za gospodarska vozila.

S porabo goriva od 5,7 l na 100 km [zaprto dostavno vozilo Vito in Vito Mixto 116 CDI s paketom BlueEFFICIENCY v povezavi z menjalnikom 7G-TRONIC PLUS in dovoljenjem za gospodarsko vozilo (N1). Kombinirana poraba goriva: 5,8–5,7 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 153–150 g/km]1 [*] je gospodarnejši kot kdaj koli prej in z vsakim kilometrom trajno prispeva k vašemu uspehu. Z inovativnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi boste vaše cilje dosegali še varneje. Tudi ponudba vrst pogona je izjemna: na sprednja kolesa2, na zadnja kolesa ali vsekolesni pogon – za svoje potrebe brez težav najdete pravo rešitev.

Bogato omrežje partnerjev Mercedes-Benz s številnimi storitvami poskrbi, da vaš Vito neprestano ohranja svojo zanesljivost. Pri vzdrževanju in popravilih zaupajte servisu Mercedes-Benz. Saj kar najboljše pozna vaše vozilo. Tako bo Vito dolgo ostal vaš zanesljiv pomočnik.

Dostavna vozila Mercedes-Benz. Born to run.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -