Novo zaprto dostavno vozilo Citan.

Novo zaprto dostavno vozilo Citan prepriča s številnimi talenti: ima kompaktne zunanje dimenzije in velik tovorni prostor ter voznikov prostor. Veliko nosilnost kombinira z okretnimi voznimi lastnostmi. Z ergonomično oblikovanim voznikovim sedežem in številnimi možnostmi prilagajanja na naloge transporta je vaše delo olajšano.

Kompakten prostorski čudež.

Prtljažni prostor v novem zaprtem dostavnem vozilu Citan ima nizek nalagalni rob in je dobro dostopen, da je nakladanje in razkladanje olajšano: z veliko širino prtljažnega prostora med kolesnima ohišjema je na primer nakladanje palet prek zadnjih sedežev preprostejše. V sklopu serijske opreme nakladate zaprto dostavno vozilo Citan skozi asimetrična dvokrilna vrtljiva vrata prtljažnega prostora. Po želji so na voljo drsna vrata levo in desno ter okna v zadnjih vratih in zadnja loputa z oknom.

 

Številne dobre ideje za delo brez napora.

Fleksibilnost novega zaprtega dostavnega vozila Citan dokazuje na primer sovoznikov prostor: če se pogosto vozite v troje, naročite klop za sovoznika z dvema sedežema. Če občasno potrebujete več prostora za tovor, vam opcijski poklopni sovoznikov sedež z ločilno rešetko omogoča tudi nakladanje dolgih predmetov. Enako brez napora upravljate svoje kombinirano vozilo z intuitivnim konceptom upravljanja in prikaza Mercedes-Benz.

 

Podpora s predvidevanjem v številnih voznih situacijah.

Že serijska oprema za varnost novega zaprtega dostavnega vozila Citan je zelo obsežna: 6 zračnih mehov, zavorni asistent, asistent za pozornost ATTENTION ASSIST, asistent za bočni veter in Sistem za klic v sili Mercedes-Benz vas spremljajo na vseh vožnjah.

 

Pripelje digitalni svet v vozilo.

Želite delovne dni preživeti čim bolj produktivno in s čim manj stresa ter biti dosegljivi tudi na poti? Modularno združljivi elementi opreme za informacijsko-razvedrilni sistem v novem vozilu Citan vas pri tem natančno podpirajo s funkcijami, ki so vam pomembne. Posebnost je multimedijski sistem MBUX z navigacijo in integracijo pametnega telefona.

 

S pametno povezljivostjo bo delo bolj produktivno.

Različice opreme za informacijsko-razvedrilni sistem v novem vozilu Citan ponujajo rešitev za skoraj vse: želite hitreje priti na cilj s pomočjo aktualnih podatkov o prometu in brezžično polniti svojo mobilno napravo? Ali želite opcijski multimedijski sistem MBUX upravljati prek zaslona na dotik z visoko ločljivostjo, tipk na večfunkcijskem volanu ali z glasovnimi ukazi? Vse je mogoče. Nove so tudi storitve povezljivosti Mercedes me, ki prinašajo skoraj neomejene možnosti glede informacij in pogovorov ter dodatno varnost v vašem malem kombiniranem vozilu.

Vač zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -