Novi Citan Tourer.

Želite malo kombinirano vozilo s prostornim tovornim prostorom, ki je pri vožnji okretno in udobno ter nima težav v ozkih prometnih situacijah? Želite, da vam kombinirano vozilo olajša delo, služi kot vizitka vašega podjetja in na področju varnostne opreme nima kompromisov? Potem morate spoznati Citan Tourer.

 

Zunaj kompakten, znotraj prostoren.

V novem vozilu Citan Tourer se vaši potniki od prvega trenutka počutijo prijetno: vstopijo udobno skozi serijska drsna vrata na obeh straneh, ki imajo odmična okna za dobro prezračevanje. Vsi sedeži so prevlečeni s trpežnim blagom. Naslonjala po potrebi lahko v razmerju 1/3 in 2/3 poklopite v ravno dno tovornega prostora.

 

Prostor poln možnosti.

V potniškem prostoru novega Citan Tourerja lahko sopotnikom ponudite marsikaj: z barvnimi stekli, tlemi s preprogo, poklopnimi mizicami in opcijskimi vmesniki USB lahko nivo udobja natančno prilagodite potrebam svojih sopotnikov. Če v določeni situaciji potrebujete več prostora za prtljago, lahko trojno sedežno klop poklopite v razmerju ⅓ proti ⅔ in s tem dobite večji tovorni prostor z ravnimi tlemi. Če to ne zadostuje, opcijski strešni nosilec z vgrajenim osnovnim nosilcem razširi tovorno zmogljivost.

 

Varno in dobro na poti.

Že pri serijski varnostni opremi se Citan Tourer ne pusti presenetiti: 5 sistemov za pomoč pri vožnji in 7 zračnih mehov, vključno s sredinskim zračnim mehom, vas spremlja na vseh vožnjah. Odvisno od načina uporabe malega kombiniranega vozila so lahko smiselni dodatni elementi opreme, na primer aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC1 in aktivni krmilni asistent1, če vaše vožnje vključujejo pogosto ustavljanje in speljevanje. Kamera za vzvratno vožnjo je lahko v pomoč v primeru pogostega parkiranja v mestnih jedrih z omejenim prostorom.

 

Pripelje digitalni svet v vozilo.

Želite delovne dni preživeti čim bolj produktivno in s čim manj stresa ter biti dosegljivi tudi na poti? Modularno združljivi elementi opreme za informacijsko-razvedrilni sistem v novem vozilu Citan vas pri tem natančno podpirajo s funkcijami, ki so vam pomembne. Posebnost je multimedijski sistem MBUX z navigacijo in integracijo pametnega telefona.

 

S pametno povezljivostjo bo delo bolj produktivno.

Različice opreme za informacijsko-razvedrilni sistem v novem vozilu Citan ponujajo rešitev za skoraj vse: želite hitreje priti na cilj s pomočjo aktualnih podatkov o prometu in brezžično polniti svojo mobilno napravo? Ali želite opcijski multimedijski sistem MBUX upravljati prek zaslona na dotik z visoko ločljivostjo, tipk na večfunkcijskem volanu ali z glasovnimi ukazi? Vse je mogoče. Nove so tudi storitve povezljivosti Mercedes me, ki prinašajo skoraj neomejene možnosti glede informacij in pogovorov ter dodatno varnost v vašem malem kombiniranem vozilu.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -