Napreden, učinkovit, zanesljiv.

Tako vsestranski, da boste gotovo našli pravega za svoje prevozne potrebe, hkrati pa bo s svojim videzom poskrbel za dober vtis. Novo zaprto dostavno vozilo Sprinter s štirimi dolžinami vozila, tremi višinami strehe in tovornim prostorom do 17 m3 ponuja raznolikost, ki naredi vtis. S številnimi različicami vozila in opreme so na voljo gospodarska vozila vstopnega segmenta, kakor tudi bogato opremljena vozila.

Vozila, ki so zdaj na voljo tudi s pogonom na sprednja kolesa, imajo v primerjavi z vozili s pogonom na zadnja kolesa ugodnejšo začetno ceno, dodatno nosilnost in nižji nakladalni rob.

Tako lahko izkoristite prednosti pametnega sistema upravljanja in prikazovanja ter modularne zasnove odlagalnih prostorov, ki jo lahko tako kot izbiro multimedijskih sistemov in sistemov za pomoč vozniku individualno prilagodite svojim potrebam. Kar se je dobro obneslo, smo seveda obdržali. Brez večjih sprememb se npr. še vedno lahko uporabljajo preizkušene nadgradnje in predelave.

Z inovacijami in več kot 20 leti izkušenj tako Sprinter postavlja nove mejnike na področju učinkovitosti in zanesljivosti naprednih transportnih rešitev, ki bodo vaše podjetje popeljale še korak dlje.

Vas zanima več o specifikacijah?

PREBERI VEČ

Prijava na testno vožnjo -